Reviews

Mijn eerste ervaring met een dergelijke sessie ooit, best wel spannend. Wat ik zo mooi vond is dat ik van tevoren allemaal vragen had bedacht maar dat tijdens het gesprek pas echt duidelijk werd waar we het over gingen hebben.

Marjola, Den Haag

De oefening heeft me opgeleverd dat ik meer de confrontatie/discussie aan durf te gaan. Gaat het altijd vanzelf? Nee zeker niet, ik vind het nog steeds wel spannend om te doen maar ik kan er beter mee omgaan. Eigenlijk dezelfde dag heb ik het al ervaren.

Susan , Rotterdam

Na het overlijden van mijn man bleef ik met een naar beeld van hem zitten en de leuke, mooie dingen van ons waren weg.
Mariska heeft mij eerst goed uitgelegd wat we gingen doen.
Het was heel bijzonder om mee te maken. Het nare beeld van mijn man is weg en ik zie/hoor hem weer meer zoals hij was.

Ilse, Hoogvliet

Het is een cadeau aan jezelf om dit te ervaren. Het is erg prettig hoe de situatie wordt gecreëerd waarin je jezelf helemaal bloot kan geven. Mariska oordeelt niet en geeft vertrouwen om er te zijn.

Maite , Nijmegen

De sessie met Mariska heeft mij vooral waardevolle inzichten gegeven met betrekking tot mijzelf. Ik had niet direct een hulpvraag, Mariska heeft mij wel nieuwe informatie gegeven over mijn eigen persoonlijkheden en hoe ik de twee belangrijkste kanten daarvan op een positieve manier in kan zetten, waarbij we meteen samen een “test” bedacht hebben.

Jantine, Amsterdam

De vragen die je stelt zijn helder en voelen logisch, de protocollen die daar op aansluiten ook. Je bent concreet, helder in je vragen. Na en tijdens de sessie voel ik tintelingen, energie stromen, waas in mijn hoofd. Ik voel verbinding

Claudia,Breda

Het lichter leven traject was een mooie reis die ik samen met Mariska heb mogen
ervaren. Vanaf de eerste sessie was er een open sfeer en uitnodiging tot vertellen wat mij als cliënt een belangrijk gevoel van respect en vertrouwen gaf.
Mariska schiep altijd ruimte voor invulling op een andere wijze als er zich zaken vanuit mij aandiende en liet bij mij altijd de keuze wat te doen. In de sessies heb ik veel profijt gehad bij de healings.
Mariska staat duidelijk in haar kracht als healer en die hebben mij goed geholpen om te gronden en aanwezig te zijn. Door het traject ben ik meer bewust stukjes aan het oppakken die lang niet aangeraakt zijn en die ik los heb gelaten. Oude pijn en blokkades en als gevolg daarvan ben ik weer creatiever en ondernemender.

Bernd, Rotterdam