Aanbod

Ik bied individuele coachingssessies waarbij we aan de slag gaan met waar jij nu tegen aan loopt. Hierbij gaan we niet alleen maar praten, maar vooral de oorzaak van het probleem oplossen op alle lagen van dit bestaan. Dus op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Hierdoor ontstaat van diep binnenuit jezelf een gedragsverandering.

Als transformatie coach liggen mijn talenten op ownership en de diepte ingaan.

Dus merk je dat je het lastig vindt om keuzes te maken en verantwoordelijkheid te nemen voor je keuzes en de consequenties van je keuzes te aanvaarden, maar wil je daarmee aan het werk. Ik sta je liefdevol bij in dit proces. Spelen er zaken in je leven waar je tegenaan blijft lopen, heb je (diepe) pijnstukken waar je mee aan het werk wilt gaan en/of zijn er patronen in je leven die je niet goed begrijpt en waarvan het je niet lukt ze te doorbreken. Ook hierin sta ik je graag liefdevol bij.


Een sessie duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur en kan op zichzelf staan of in een serie van 3-5 sessies plaatsvinden. Dit is aan jou.

We beginnen met een intake gesprek van 20 minuten a 30 minuten waarin we kennismaken, kijken of er een klik is en je vragen kan stellen. Een intake gesprek is geheel vrijblijvend, na het gesprek beslis je zelf of je met mij aan de slag wilt of niet. Het intake gesprek kan ook online plaatsvinden.

Een intake gesprek duurt 20 – 30 minuten uur en kost € 25,-*
De coaching sessies duren ca 1,5 – 2 uur en kost € 120,-

Wil je een afspraak maken gebruik hiervoor het contactformulier.


Het is een cadeau aan jezelf om dit te ervaren. Het is erg prettig hoe de situatie wordt gecreëerd waarin je jezelf helemaal bloot kan geven. Mariska oordeelt niet en geeft vertrouwen om er te zijn.

Maite , Nijmegen

Tevens bied ik een lichter leven programma aan. Hierin gaan ga jij in 10 sessies op reis naar jouw lichtere leven. Je gaat je diepste, authentieke ik herontdekken. Ballast herkennen en loslaten, opbouwen van rust en opnieuw contact maken met jouw passie en zielsmissie. Uiteindelijk besluit je dit programma door jouw eigen plan te maken om jouw droomleven te leven!

Intake gesprek duurt 20 – 30 minuten en kost € 25,- *
De sessie duren ongeveer 1,5 uur en kosten €120,- per sessie.

Wil je een afspraak maken gebruik hiervoor het contactformulier.

*na het intake gesprek kan ook blijken dat je liever individuele healingssessies wilt doen dan het lichter leven programma of andersom


Het lichter leven traject was een mooie reis die ik samen met Mariska heb mogen
ervaren. Vanaf de eerste sessie was er een open sfeer en uitnodiging tot vertellen wat mij als cliënt een belangrijk gevoel van respect en vertrouwen gaf.
Mariska schiep altijd ruimte voor invulling op een andere wijze als er zich zaken vanuit mij aandiende en liet bij mij altijd de keuze wat te doen. In de sessies heb ik veel profijt gehad bij de healings.
Mariska staat duidelijk in haar kracht als healer en die hebben mij goed geholpen om te gronden en aanwezig te zijn. Door het traject ben ik meer bewust stukjes aan het oppakken die lang niet aangeraakt zijn en die ik los heb gelaten. Oude pijn en blokkades en als gevolg daarvan ben ik weer creatiever en ondernemender.

Bernd, Rotterdam