Aanbod

Ik bied individuele coachingssessies aan:

* Sound of your Heart

* Voice of your Heart

* Choice of your Heart

* From your Anger with love


*Sound of your Heart

Muziek doet iets met mensen. Inmiddels is mij duidelijk dat ik veel met muziek werk, intuïtief krijg ik een nummer door wat je de komende periode kan vergezellen. Soms is het vooral de muziek, de toon of de melodie en soms is het de tekst (of delen van de tekst) die je raken. En ook ik merk dat het niet bij iedereen hetzelfde is, niet hetzelfde de bedoeling is. Meestal is het wel een lied dat je mag begeleiden bij datgene waar je op dit moment in je leven doorheen gaat of doorheen zal gaan.

Nieuwsgierig naar jouw lied? Of weet je nu zelf al wat jouw lied is, maar wil je daar meer uithalen? In een aantal sessies gaan we samen op een muzikale reis waarin van alles mogelijk is..


* Voice of your Heart

Je stem laten horen. Een van mijn talenten is mezelf uitspreken, mijn stem laten horen. Ik merk dat dit ook in mijn coach praktijk helpend is, het lukt mij vaak om duidelijk samen te vatten wat iemands probleem is. Ook spreek ik vaak uit wat ik tussen de regels door hoor. Daarbij help ik jou ook om naar de stem van je hart te luisteren.

Om voorbij dat wat je hebt geleerd en hebt aangenomen van je ouders, vrienden, collega’s en de rest van de maatschappij te luisteren naar jezelf. Naar de stem van jouw hart. En ik help je om voor jezelf te leren hoe jij werkt, wanneer je weet/voelt/ziet wat de stem van jouw hart is.

Wil jij je gaan uitspreken? Luisteren naar wat je hart je ingeeft en dat uitspreken in zelfliefde en met liefde en respect voor je omgeving. Samen gaan we in een aantal sessies naar de stem van jouw hart op zoek, zodat jij die stem zelf gaat horen en kan gaan laten horen.


* Choice of your Heart

Keuzes maken, voor jezelf en vanuit zelfliefde. In tegenstelling tot meebewegen met anderen en doen wat je denkt dat wordt verwacht. En ook in tegenstelling tot je afzetten van anderen en rebelleren tegen dat wat wordt verwacht.

Ik help je heel graag om te kijken hoe je beter bij je zelf kan blijven, wat zijn jouw talenten en dus ook jouw valkuilen? Welk verdedigingsmechanisme gebruik je het meest en hoe kan je vaker naar jezelf luisteren, ook in lastige situaties? Hierbij heb ik zelf veel ervaring met boosheid.

Ben jij klaar om keuzes te gaan maken vanuit jezelf? Spannend is het ook, en juist als je nu weerstand voelt zou dit zomaar voor jou kunnen zijn. In een serie van minimaal 3 sessies gaan we samen zakken in de keuzes van jouw hart.


* From your Anger with love

Boos zijn is iets wat in onze maatschappij niet als heel positief wordt gezien. Ik ben zelf in mijn jeugd en tot een tijdje terug heel vaak, best heftig boos geweest. Ik kon echt ontploffen, wat ervoor kon zorgen dat anderen mij eng of raar vonden en ik mezelf schaamde en schuldig voelde. Voor mij leek het soms alsof mijn boosheid een deel van mezelf was, een deel wat me soms overnam en waar ik niks tegen kon beginnen. Langzaam ben ik mijn boosheid gaan omarmen, met liefde gaan bekijken en gaan luisteren naar wat mijn boosheid mij wil vertellen.

Inmiddels is mijn boosheid niet meer een deel van mij, maar een emotie en herken ik het als mijn primaire verdedigingsmechanisme (FIGHT-flight-freeze). En zie ik ook de liefde in mijn boosheid.

Wil jij dat ook? Anders omgaan met jouw boosheid? Neem dan contact met mij op, in 3 tot 5 sessies gaan we samen op ontdekkingsreis. Een reis waar alles er mag zijn en die je enorm zal helpen.


Een sessie duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. Ik raad aan om een serie van minimaal 3 sessies te doen, dit aangezien er ook vaak na een sessie veel gebeurd en zaken waar je jaren mee hebt gelopen niet zomaar in 1 keer opgelost en verdwenen zijn. Ik ga je helpen jouw patronen te herkennen en het moment te gaan herkennen waarop jij een keus hebt.

We beginnen met een sessie waarin we kennismaken en je kan aangeven waar je nu tegenaan loopt of welke vraag je hebt. Ervaring leert dat we vaak al direct aan de slag gaan, daardoor kan een eerste sessie iets langer duren. Wat ik ook merk dat bij de meeste cliënten puur de keuze om een afspraak te maken al van alles in gang zet, vaak geven mensen aan dat de reden waarvoor ze de eerste afspraak hebben gemaakt eigenlijk al is veranderd. Vaak is de vraag al geshift of verdiept. Dat is het effect van jouw keus om een afspraak met mij te maken.


Als je het fijn vindt om elkaar eerst al een beetje te leren kennen voor een eerste sessie, dan kunnen we kijken wat voor jou goed voelt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een telefoongesprek. Als je het niet zeker weet en het nu een beetje eng gaat vinden, wil ik je uit nodigen om dan juist een afspraak te maken, een appje te sturen of te bellen. Ik ben nu al nieuwsgierig wat in jou bang is en waarvoor ..


Een coaching sessies duurt ca 1,5 – 2 uur en kost € 120,- incl, btw.

Wil je een afspraak maken gebruik hiervoor het contactformulier of stuur een appje..