Special (Heart Flow)Events


Heart Flow Group Session

Zaterdag 15 oktober 2022, van 13 tot 17 bij YogaToday in Weesp

Samen met Carola Jongerius (www.innerlijkkompas.nl) organiseer ik Heart Flow Group Sessions.

Een sessie met een kleine groep (maximaal 8 deelnemers) waarin op 15 oktober het thema luisteren centraal staat. Luisteren naar jezelf.

In een 1 op 1 sessie kan je “duiken”, in een groep gebeurd er vaak wat er in het echte leven ook met je gebeurd. Op het moment dat je je onveilig voelt wordt je verdedigingsmechanisme getriggerd, weet jij wat jouw verdedigingsmechanisme is? Hoe het werkt, wat er bij jou gebeurd? En wat wil het je vertellen? Hoe kom je, in een groep, weer terug bij jezelf, bij jouw kern en essentie?

Carola en ik gaan je hierbij helpen. Heb je vragen of wil je meedoen? Stuur een bericht om je aan te melden of bel of app me. De investering in jezelf bedraagt 88 euro.


Twee keer per maand wandel coaching

Vanaf september 2022 bied ik 2 keer per maand de mogelijkheid tot een wandel coach sessie aan. Let op dit vindt plaats in Zelhem in de Achterhoek

In een coach wandelsessie gaan we in een rustig tempo door het bos wandelen en ondertussen in gesprek. Het zijn in de natuur zorgt ervoor dat er veel prikkels wegvallen en alles er mag zijn. Als alles er mag zijn, wat dient zich dan aan?

De wandeling duurt tussen 1- 1,5 uur, hou er rekening mee dat we al met al zo’n 2 uur bezig zijn. De kosten bedragen 120 euro incl. btw.


Groepsessie Sound of your HEART

Omdat je in een groep wordt beïnvloedt door de andere deelnemers geeft dit een extra dimensie aan het proces. Mooi is dat de groep zichzelf vormt: er komen mensen met een zelfde thema of met hetzelfde verdedigingsmechanisme of met een zelfde verlangen naar een groepssessie. Hierdoor wordt jouw eigen innerlijke proces versterkt door de aanwezigheid van de groep.

Op dit moment staat er nog geen groepssessie gepland, heb je interesse laat dit me dan weten.


Groepssessie From your anger with love

In een 1 op 1 sessie kan je soms ‘duiken’, iets vermijden of gecontroleerd houden. In mijn beleving is dat in een groep onmogelijk.

Je reageert op de anderen, er zullen mensen bij zitten waarin je je herkend en mensen die je niet begrijpt, misschien zelfs wel mensen die je irriteren. Hoe mooi! Dan kunnen we ter plekke op onderzoek uit naar jouw boosheid, waardoor wordt deze getriggerd? Daarbij kijken we niet naar de ander, maar gaan we dieper in onszelf. Luisteren we naar de gedachten die in onszelf opkomen, letten we heel erg op alle signalen in jouw lichaam die vertellen dat je geirriteerd raakt of boos wordt.

Uiteraard gaan we respectvol met elkaar om. Belangrijk is dat alles er mag zijn.

Momenteel staat er nog geen groepssessie gepland, wanneer je interesse hebt laat het me vooral weten. En mocht je nu veel weerstand voelen of denken ‘dat ga ik echt niet doen’, dan wil ik je graag uitnodigen om ook dit me te laten weten. Ik ben namelijk nu al nieuwsgierig naar wat in jou hier zoveel weerstand voor voelt.