Heart Flow Events


Heart Flow Group Session

Zaterdag 15 oktober 2022, van 13 tot 17 bij YogaToday in Weesp

Samen met Carola Jongerius (www.innerlijkkompas.nl) organiseer ik Heart Flow Group Sessions.

Een sessie met een kleine groep (maximaal 8 deelnemers) waarin op 15 oktober het thema. luisteren centraal staat. Luisteren naar jezelf.

In een 1 op 1 sessie kan je “duiken”, in een groep gebeurd er vaak wat er in het echte leven ook met je gebeurd. Op het moment dat je je onveilig voelt wordt je verdedigingsmechanisme getriggerd, weet jij wat jouw verdedigingsmechanisme is? Hoe het werkt, wat er bij jou gebeurd? En wat wil het je vertellen? Hoe kom je, in een groep, weer terug bij jezelf, bij jouw kern en essentie?

Carola en ik gaan je hierbij helpen. Heb je vragen of wil je meedoen? Stuur een bericht om je aan te melden of bel of app me. De investering in jezelf bedraagt 88 euro.


Twee keer per maand wandel coaching

Vanaf september 2022 biedt ik 2 keer per maand de mogelijkheid tot een wandel coach sessie aan. Let op dit vindt plaats in Zelhem in de Achterhoek

In een coach wandelsessie gaan we in een rustig tempo door het bos wandelen en ondertussen in gesprek. Het zijn in de natuur zorgt ervoor dat er veel prikkels wegvallen en alles er mag zijn. Als alles er mag zijn, wat dient zich dan aan?

De wandeling duurt tussen 1- 1,5 uur, hou er rekening mee dat we al met al zo’n 2 uur bezig zijn. De kosten bedragen 120 euro